domingo, 27 de diciembre de 2015

la CUP, baia resultat, ni fet expressament

La CUP, baia resultat !.......ni fet expressament, baia discurs mes carrincló des del faristol

Per: Francesc Costa

27/12/2015


¡ Caram amb la CUP !, a força de tant abraçada, tanta palmadeta, tanta reunió, tant focus, sembla que han après molt ràpid, rapidíssim. I a més ja se sap, l'ego. Només la força de les conviccions el supera, però aquestes molt em temo que .....

Doncs el resultat de la votació és possible que s'ho creguin alguns, però ...... els que som ja grandets i hem viscut una mica, ens costa empassar-ho. Que per cert cal veure el que s'empassa el nostre poble català en aquests últims anys.

Però tornant al dia d'avui, donat el resultat els aconsellaria a la CUP, que es comprin un número de la loteria de Reis, ja que segur que els toca, si no els ha tocat ja.

Però és que a més baia rotllo ens han llançat des del faristol, per favor. La qual cosa em confirma que sí, han après ben ràpid, i a sobre la militància, sembla al menys el 50% s'ho empassarà,  ¿ aquesta és l'esquerra radical anticapitalista a la qual tots tenen una por atroç ?

Un servidor els aconsellaria que ja es canviessin les samarretes del puny tancat, no quadra amb els fets, i que es col·loquin de punys oberts, núvols, i flors o si no, ¡ que carai !,  ja es poden treure els uniformes i posar-se els vestits,  no passa res . Res em pot sorprendre de la CUP, després del que he sentit i vist en las imatges dels telenotícies d'aquesta nit, que al final ja no es podia aguantar més el discurset i explicacions de la senyora Gabriel i altres.

¿ Aquesta esquerra és l'esperança dels desnonats, aturats, els de l'extrema pobresa, els que són a la llista d'espera en sanitat, els que no poden pagar la llum, telèfon , aigua i gas, dels que no poden pagar el rebut de el col·legi dels fills, dels que viuen de la pensió dels pares. ?  En definitiva dels més d'un milió vuit-cents mil catalans que estan a les últimes i últimes, més els  altres més d'un milió que estan ben ajustats, tots plegats a causa de les polítiques del senyor Mas  i el seu govern, amb el recolzament en aquests tres anys últims de un altre partit d’esquerres; ERC. ¿ amb aquest balanç, hi ha dubtes del 50% ?,  Si us plau,  i ull tota una data,  de l'esquerra radical ....... quina  por.  

Pobre Catalunya, s'ha quedat òrfena d'esquerra política, els de dretes nacionalistes i de la nit al dia independentistes, les han absorbit totes, com pràcticament tot de tot, inclòs ells mateixos, ho empastifen tot,  fins i tot la independència, la qual dubto molt es pugui veure i viure, al menys amb molts .  I ho sabien des de l'inici. Per molt que el procés fos visualment avançant, només eren i són i seran  peixets.