miércoles, 27 de agosto de 2014

Rússia veta productes agrícoles europeus



Rússia veta productes agrícoles europeus

Rússia veta productes agrícoles europeus

per: Francesc Costa

27/08/2014 


Incloc al bloc, un dibuix,  crec que és fàcilment deduïble, s’entreveu que no únicament fa referència al veto rus als productes agrícoles a l'Europa comunitària, evidentment afectant  també a Catalunya. També fa referència a la Independència que se'ns presenta com el  Shangri-la.

Al meu entendre tots ells fets greus,per com s'estan desenvolupant politicamente, ja que afecten directament a la ciutadanía, al poble, ells son les reals víctimes. El qual al principi, sense moure un dit s'ho ha trobat com a causa de unes decisions polítiques.

D'actituds polítiques determinades neix el dibuix, exposant que provoquen unes greus conseqüències,  de las que cadascú pot tenir la seva opinió, però és clar que com a causa de les mateixes  s'estan provocant diversos problemes generals i molts  perjudicials ,sens dubte  també els econòmics, com en el camp dels agricultors del nostre país, i possiblement  al consumidor. 

Ja ni parlar que a causa de segons quines irresponsables actituds polítiques es provoquen tragèdies humanes, com ja he escrit amb diferents graus, destacant-se per sobre de tot el que s'està vivint a la Ucrania  de l'est, la que al seu dia es va declarar independent.