lunes, 9 de noviembre de 2015

Discurs de investidura del senyor Artur Mas


Entre el victimisme, el dir que farà; el que no ha fet durant cinc anys i el Shangri-La.

Per: Francesc Costa
09/11/2015

Discurs del senyor Mas, postulant-se per a President


El discurs d'investidura del senyor Artur Mas, d’avui,  al qual es postulava per a president del nou govern de la Generalitat. És un discurs del qual poc es pot dir, està plenament en la línia dels tants i tants discursos de tota mena que ens ve oferint.

Més o menys : “La culpa és dels altres, també de la terrible crisi. Però estem com estem per causa al que va passar fa 300 anys enrere, i així continuem “.

No obstant el seu govern, s'interpreta, que tot i les circumstàncies:  “ha fet molt” , detallant una sèrie d'exemples, la qual cosa, mentre els pronunciava, més d'un ciutadà o ciutadana devia agafar-se, si ho escoltava o veia i escoltava,  sempre que no li hagin tallat la llum, des del sofà o butaca, i això.... sempre que encara els tingui.

Però ... no hem de patir perquè tot se solucionarà amb la independència, amb aquesta tot millorarà, totes les polítiques estaran dedicades al primer i últim ciutadà, ciutadana, perquè aquests  toquin el cel amb els dits.

Ignoro si podrà ser, però si em temo molt que el cel ens el  podríem guanyar tots plegats, de continuar amb  tanta irresponsabilitat  política i mediàtica.

I per acabar, ¿ de veritat que hi ha algú que ho compri ...... el discurs ?